Antroposofische poppen

Wil je een antroposofische pop kopen? Dan is Poppenpret dé online winkel waar je moet zijn! De prachtige stoffen poppen die wij aanbieden, zijn gemaakt in fair trade ateliers in India. Voor de vulling wordt gewassen schapenwol gebruikt en voor de buitenkant tricot. Elke antroposofische pop die wij verkopen, is een lijs. Dit betekent dat de armen en benen stevig vast zitten.

Resultaten 1 - 5 van 5

pop Janna

€ 59,96
Korting
Artikelgegevens

pop Tess

€ 39,95
Korting
Artikelgegevens

pop Suzanne

€ 59,96
Korting
Artikelgegevens

pop Indy

€ 39,95
Korting
Artikelgegevens

Een antroposofische pop is ideaal voor peuters en kleuters

Een antroposofische pop kan goed tegen een stootje en is daardoor uitermate geschikt voor peuters en kleuters. Zij kunnen lekker spelen met de pop en eraan trekken, zonder dat deze stuk gaat. Dit komt doordat de armen en benen vastzitten aan het lijfje en dus niet kunnen ronddraaien. Bovendien kunnen de kleertjes van de pop makkelijk aan en uit worden getrokken.

Eenpop kopen met bijpassende poppenwagen

Wanneer je besluit een pop te kopen voor je (klein)kind mag een bijpassende poppenwagen natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke rieten poppenwagens? Of zijn houten poppenwagens meer iets voor jou? Bij Poppenpret kies je uit de volgende kleuren houten poppenwagens:

Online een fair trade antroposofische pop kopen

Besluit je online een fair trade antroposofische pop te kopen via Poppenpret? Dan wordt jouw pop al binnen twee tot vijf werkdagen thuisbezorgd vanuit Almelo. Wil je de pop toch sneller ontvangen? Dan is een spoedlevering uiteraard ook mogelijk. Bestel jouw favoriete pop vandaag nog online. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06-20218451 of een e-mail te sturen naar .

© 2020 Poppenpret - Schapendijk 29, 7608 LV Almelo
KvK 08169281 | BTW nr. NL001581320B33