Skip to main content

Handgemaakte zonnekindpoppen waldorf poppen ( waldorfdolls). Helemaal handgemaakt zijn deze poppen. Ik maak deze poppen met heel veel plezier. Het is namelijk een heel proces voordat de pop klaar is. Een pop maken duurt ongeveer 12 uur. Dan heb je alleen nog een pop dus geen kleertjes. Het vestje wordt gebreid en de schoentjes gehaakt. De zonnekindop is een pop voor het leven. Kinderen hebben er hun hele kindertijd plezier mee (en misschien ook wel als ze volwassen zijn om ergens mooi neer te zetten).

De zonnekindpop is gemaakt van tricot en gevuld met gewassen schapenwol. De pop voelt heerlijk zacht en neemt de geur aan van je kind. Dus de pop voelt altijd als thuiskomen.

Ik kan ook een pop maken naar uw wensen. De maaktijd ongeveer 3 weken. U kunt dan zelf uw wensen van de kleur van het haar en de ogen bepalen en kleertjes. Alles gaat in overleg. U kunt mij hierover bellen, appen, mailen; 0620218451 of

Resultaten 1 - 1 van 1

Zonnekindpop / waldorf doll / waldorf pop

zonnekindpop, waldorf pop, waldorf doll

zonnekindpop waldorf pop waldorf doll

zonnekindpop 30 cm waldorf pop waldorf doll
€ 150,00
Korting

Een antroposofische pop is ideaal voor peuters en kleuters

Een antroposofische pop kan goed tegen een stootje en is daardoor uitermate geschikt voor peuters en kleuters. Zij kunnen lekker spelen met de pop en eraan trekken, zonder dat deze stuk gaat. Dit komt doordat de armen en benen vastzitten aan het lijfje en dus niet kunnen ronddraaien. Bovendien kunnen de kleertjes van de pop makkelijk aan en uit worden getrokken.

Een zonnekindpop kopen met bijpassende poppenwagen

Wanneer je besluit een zonnekindpop te kopen voor je (klein)kind, mag een bijpassende poppenwagen natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke rieten poppenwagens? Of zijn houten poppenwagens meer iets voor jouw (klein)kind? Bij Poppenpret kies je uit de volgende kleuren houten poppenwagens:

Kies ervoor een fair trade zonnekindpop te kopen via onze webshop

Besluit je online een fair trade zonnekindpop te kopen via Poppenpret? Dan wordt jouw antroposofische pop al binnen drie tot vijf werkdagen thuisbezorgd vanuit Almelo. Wil je de pop toch sneller ontvangen? Dan is een spoedlevering uiteraard ook mogelijk. Bestel jouw favoriete antroposofische pop vandaag nog online. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06-20218451 of door een e-mail te sturen naar .