x 
Winkelwagen - € 0,00

  • MOD_VIRTUEMART_EMPTY_CART_MSG
  • Home
  • Zonnekindpop laten maken!

Zonnekindpop laten maken!

Antroposofische Poppen

Poppenpret maakt exclusieve antroposofische poppen, ook wel zonnekindpoppen of Waldorf poppen genoemd.

Deze poppen kenmerken zich door de zachte vormen. Het gezichtje wordt bewust niet te ver uitgewerkt zodat de eigen fantasie van elk kind wordt gestimuleerd. Uw kind kan zo eenvoudig worden meegesleept in het spel met zijn of haar pop. Door de vulling van gewassen schapenwol neemt de pop de warmte en geur van het kind aan en kan zo een trouw vriendje worden.

 

Naast het runnen van deze webwinkel Poppenpret ben ik ook poppenmaakster. U kunt bij mij, Marga Wispels-Klompjan, poppen laten maken in opdracht.

 

U kunt een pop bestellen en zelf aangeven welke kleur haartjes en ogen u graag wilt. We overleggen dan per e-mail en sturen staaltjes op wat er mogelijk is. Zo krijgt u een unieke pop helemaal naar uw eigen wensen!

 

Het is een lijzepop van ca 40 cm groot. De armen en benen zitten heel stevig vast en zo is de pop heel geschikt voor kleuters. Ze kunnen er goed mee rond sjouwen :). Met een jurkje en onderbroekje.

 

Wil je een pop laten maken? De pop kost 99.95 euro (met de hand gemaakt!). De is helemaal afhankelijk van hoeveel opdrachten ik heb maar reken op minimaal twee weken. De verzendkosten zijn 4,00 euro naar een DPD-parcelshop en 6.25 euro naar uw adres.

  

 

Geen resultaat