Rieten poppenwagen of wieg

Verras jouw (klein)dochter met een rieten poppenwagen van Poppenpret. Wij hebben diverse poppenwagens in ons assortiment waaruit je kunt kiezen. Naast een normale rieten poppenwagen, kun je bij ons ook terecht voor een rieten poppenwagen in het wit of eentje die is aangekleed met een mooie rode stof. Sommige van onze wagens bevatten zelfs een beweegbare kap! Voor welke rieten poppenwagen je ook gaat; je kind beleeft er hoe dan ook uren speelplezier aan.

Resultaten 1 - 1 van 1

Een rieten poppenwagen met bijpassend dekentje

Zonder mooi dekentje is een poppenwagen natuurlijk niet compleet. Daarom verkopen we handgemaakte dekentjes die de perfecte pasvorm hebben voor elke rieten poppenwagen uit ons assortiment. De dekentjes hebben de vorm van een slaapzak, zodat je de pop er fijn in kunt leggen. Is de poppenwagen een cadeautje? Geef er dan ook een leuk kaartje bij of personaliseer de wagen met een naamsticker!

Verblijd jouw (klein)kind met een te gekke poppenwagen!

Wil je jouw (klein)kind een te gek cadeau geven? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is ons assortiment te bekijken, de mooiste wagen uit te kiezen en deze te bestellen. Vervolgens heb je de poppenwagen, en eventueel andere producten zoals een dekentje of een zonnekindpop, al binnen drie tot vijf werkdagen in huis! Heb je nog vragen over de levering van onze producten vanuit Almelo? Of wil je meer weten over Poppenpret? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06-20218451 of een e-mail te sturen naar .

© 2020 Poppenpret - Schapendijk 29, 7608 LV Almelo
KvK 08169281 | BTW nr. NL001581320B33