Skip to main content
Poppenpret is dé webshop waar je moet zijn als je een houten poppenwagen wilt kopen met de naam van jouw (klein)kind erop. Wij beschikken over diverse poppenwagens voor kinderen vanaf 1 jaar en begrijpen het goed dat je de wagen wilt personaliseren. Met een mooie naamsticker zorg je voor een persoonlijke touch aan de poppenwagen, wat jouw kind ongetwijfeld kan waarderen.
Resultaten 1 - 1 van 1

Houten poppenwagen met naam

naamsticker

Naamsticker

€ 7,50
Korting

Een houten poppenwagen met naam is een leuk cadeau om te geven

Een loopwagen met jouw eigen naam, dat is toch wat elk kind wil? Wij maken het mogelijk om een persoonlijk tintje aan iedere poppenwagen uit onze collectie te geven. Een houten poppenwagen met de naam van het kind erop, is een geweldig cadeau om te geven. Zeker als je er een leuk kaartje met een persoonlijke boodschap bij stopt, creëer je echt een leuk cadeau. Bestel direct een mooi poppendekentje bij de loopwagen met naam en jouw cadeau is helemaal af!

Welke kleur poppenwagen heeft jouw voorkeur?

Wanneer je op zoek bent naar een naamsticker voor een poppenwagen, is het wel van belang dat deze past bij de wagen. Je wilt uiteraard wel dat de kleur van de naam matcht met de kleur van de loopwagen. Welke kleur houten poppenwagen wil jij met een sticker met de naam van je (klein)kind voorzien? Is het een rode of witte poppenwagen? Of ben je op zoek naar een naamsticker voor een blank gelakte poppenwagen? Het maakt niet uit, wij hebben altijd een sticker die erop past.

Neem contact met ons op

Kortom, een mooie houten poppenwagen met naam bestel je bij ons. Je zoekt eenvoudig uit welke poppenwagen er voor jou uitspringt en bestelt hier een naamsticker bij. Vervolgens laat je de door jou uitgekozen producten kosteloos leveren. Wil je meer weten over onze dienstverlening of heb je een vraag? Wij vertellen je alles over de loopwagen met naam die je wilt bestellen. Neem hiervoor contact met ons op via 06-20218451 of .