Poppenwagen - dekentjes

Ben je op zoek naar een prachtig poppendekentje voor in de poppenwagen van jouw (klein)kind? Bij Poppenpret kun je terecht voor dekentjes in verschillende kleuren. Of je nu een roze, wit of rood poppendekentje zoekt; bij ons zit je altijd goed. Ook dekens met leuke printjes vallen onder de mogelijkheden. Bekijk hieronder ons volledige assortiment.

Resultaten 1 - 8 van 8

Een handgemaakt poppendekentje van hoogwaardige kwaliteit

De poppendekentjes die je in onze webshop kunt bestellen, zijn allemaal handgemaakt. Hierdoor passen ze ook perfect in de poppenwagens die je bij ons vindt. De afmetingen zijn namelijk 51 cm bij 26 cm. Voor een extra leuk effect is het model van elk poppendekentje gebaseerd op een slaapzak. De zonnekindpop van jouw (klein)kind kan op die manier lekker in het dekentje gestopt worden.

Geef een poppendekentje cadeau!

Een poppendekentje is voor elk kind leuk om te krijgen. Geef jij daarom een poppendekentje cadeau? Bestel hier dan direct een leuk kaartje bij. Zo bestel je jouw complete cadeau eenvoudig online. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Poppenpret uit Almelo? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06-20218451 of een e-mail te sturen naar . We zijn 24 uur per dag online bereikbaar en reageren direct.

© 2020 Poppenpret - Schapendijk 29, 7608 LV Almelo
KvK 08169281 | BTW nr. NL001581320B33