Skip to main content
Resultaten 1 - 1 van 1

patroon zonnekindpop / waldorf doll

flossy285

patroon Flossy

patroon knuffeldoekje
€ 12,50
Korting

Een antroposofische pop is ideaal voor peuters en kleuters

Een antroposofische pop kan goed tegen een stootje en is daardoor uitermate geschikt voor peuters en kleuters. Zij kunnen lekker spelen met de pop en eraan trekken, zonder dat deze stuk gaat. Dit komt doordat de armen en benen vastzitten aan het lijfje en dus niet kunnen ronddraaien. Bovendien kunnen de kleertjes van de pop makkelijk aan en uit worden getrokken.

Een zonnekindpop kopen met bijpassende poppenwagen

Wanneer je besluit een zonnekindpop te kopen voor je (klein)kind, mag een bijpassende poppenwagen natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke rieten poppenwagens? Of zijn houten poppenwagens meer iets voor jouw (klein)kind? Bij Poppenpret kies je uit de volgende kleuren houten poppenwagens:

Kies ervoor een fair trade zonnekindpop te kopen via onze webshop

Besluit je online een fair trade zonnekindpop te kopen via Poppenpret? Dan wordt jouw antroposofische pop al binnen drie tot vijf werkdagen thuisbezorgd vanuit Almelo. Wil je de pop toch sneller ontvangen? Dan is een spoedlevering uiteraard ook mogelijk. Bestel jouw favoriete antroposofische pop vandaag nog online. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06-20218451 of door een e-mail te sturen naar .