Skip to main content

Winkelwagen is leeg

Leuke poppenwagens

✔ Unieke handgemaakte poppen
✔ Zelfgemaakte dekens
✔ 24 uur per dag online bereikbaar

Indien je op zoek bent naar leuke poppenwagens, heb je bij ons meer dan genoeg keuze. Poppenpret is namelijk gespecialiseerd in houten loopwagens voor kinderen. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren, bovendien hebben wij zowel rieten als houten poppenwagens. Welke leuke houten loopwagen wil jij bij ons bestellen?

Bekijk leuke poppenwagens >

Ieder kind is fan van onze leuke poppenwagens

Als je een leuke houten poppenwagen wilt bestellen voor jouw (klein)kind, is het belangrijk dat deze van goede kwaliteit is. Bij ons weet je zeker dat dit goed is, ieder kind droomt van de wagens die je ziet in onze webshop. Bovendien is het mogelijk om die leuke houten loopwagen met een naamsticker te voorzien. Zo personaliseer je de poppenwagen voor degene die hem krijgt. Leg er ook een mooi poppendekentje in en je hebt een heel mooi cadeau voor ieder kind! En niet onbelangrijk: de wielen van iedere leuke houten poppenwagen uit ons assortiment is voorzien van een rubberen rand, zodat jouw kind niets beschadigt in huis.

Kies voor een wagen in een mooie kleur

Wanneer je een leuke houten loopwagen wilt bestellen, kies je bij ons tussen diverse poppenwagens. Zowel wagens in effen kleuren als wagens met enkele figuurtjes zijn verkrijgbaar bij Poppenpret. Je hebt bij ons de keuze uit diverse kleuren, zoals:

  • Rood
  • Wit
  • Roze

Daarnaast is het ook mogelijk om een leuke houten poppenwagen te bestellen met een prachtige blanke lak. De mogelijkheden zijn kortom erg divers bij ons.

Bekijk ons assortiment en bestel

Wil je een leuke houten loopwagen kopen in de favoriete kleur van jouw (klein)kind? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment en bestel een van die leuke poppenwagens! Heb je vragen over onze producten? Of wil je meer weten over onze dienstverlening? Benader ons dan via 06-20218451 of en wij vertellen je alles over de leuke houten poppenwagen die je wilt bestellen.