Houten Poppenwagen Roze

Wil je graag een houten poppenwagen in het roze kopen en ben je daarom op zoek naar website waarop je deze eenvoudig kunt bestellen? Dan is Poppenpret dé webwinkel voor jou! Bekijk ons assortiment en plaats je bestelling. Vervolgens wordt de poppenwagen direct vanuit Almelo naar je opgestuurd. Al binnen drie tot vijf werkdagen ontvang je jouw bestelling in huis.

Resultaten 1 - 9 van 9

Een houten poppenwagen in het roze of een andere kleur

Bij Poppenpret bieden we houten poppenwagens in diverse kleuren aan, waaronder houtkleurig, wit, rood en roze. Wanneer je graag een roze wagen wilt, zijn er zowel lichtroze als fuchsia roze mogelijkheden. Voor welke kleur je ook gaat; de wielen van elke wagen zijn voorzien van rubberen banden. Dit zorgt ervoor dat de wagen geruisloos rijdt én, niet geheel onbelangrijk, dat de vloer onbeschadigd blijft.

Geef een houten poppenwagen cadeau

Heeft jouw (klein)dochter een pop waar ze zo dol op is dat ze er uren mee kan spelen? Dan is een houten poppenwagen in het roze hét perfecte cadeau! Bestel bovendien een mooi handgemaakt dekentje dat perfect in de wagen past en geef er een leuk kaartje bij. Wist je dat het zelfs mogelijk is om de poppenwagen te personaliseren met een naamsticker? Zo maak je het cadeau extra bijzonder en leuk. Bij eventuele vragen over ons houten kinderspeelgoed staan we je graag te woord. 24 uur per dag zijn we bereikbaar. Bel naar 06-20218451 of stuur een e-mail naar .

© 2020 Poppenpret - Schapendijk 29, 7608 LV Almelo
KvK 08169281 | BTW nr. NL001581320B33