Skip to main content

Wil je graag een houten poppenwagen in het rood bestellen? Dan vind je de juiste wagen ongetwijfeld in onze webshop. Poppenpret is hét adres voor poppen en accessoires voor bij de pop. Van poppenwagens tot dekentjes en natuurlijk poppen zelf; je vindt ze bij ons. Welke poppenwagen in het rood ga jij kopen voor jouw (klein)kind?

Resultaten 1 - 3 van 3

Houten Poppenwagen Rood

poppenwagen, houten poppenwagen

houten poppenwagen rood - Nienke

Houten poppenwagen rood
€ 44,50
Korting
poppenwagen, houten poppenwagen

houten poppenwagen rood - Sietske

Houten poppenwagen rood
€ 44,50
Korting
poppenwagen, houten poppenwagen

houten poppenwagen rood - Pleun

Houten poppenwagen rood
€ 44,50
Korting

Een prachtige houten poppenwagen in het rood voor jongens en meisjes

Een houten poppenwagen in het rood, dat is toch een droom van ieder kind? Dankzij de rubberen rand om de wielen, rijden ze geruisloos door jouw woning. Iedere houten poppenwagen uit onze collectie is verder prachtig gelakt! Je bestelt bij ons eenvoudig een houten poppenwagen in het rood, maar ook diverse andere kleuren zijn mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een witte of roze poppenwagen?

Rond jouw bestelling in enkele klikken af

Wanneer je graag een van onze leuke poppenwagens wilt bestellen, doe je dit eenvoudig in onze webshop. Hier hoef je zelfs geen verzendkosten te betalen. Zoek een houten poppenwagen uit – bijvoorbeeld eentje in het rood – en rond jouw bestelling in enkele klikken af. Indien gewenst kun je ook een kaartje meesturen bij de wagen om het cadeau helemaal af te maken. Heb je vragen over onze producten, onze verzending vanuit Almelo of onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via 06-20218451 of .