Skip to main content

Winkelwagen is leeg

Contact

 

 me

Ik ben Marga Wispels en eigenaresse van deze webwinkel. Ik hoop dat u hier kunt vinden wat u zoekt! Ik doe erg mijn best een zo mooi mogelijk en kwalitatief zeer goed assortiment in de winkel te hebben.

POPPENPRET.nl is een webwinkel met verschillende soorten houten poppenwagens en stoffen poppen. Onze houten poppenwagens zijn van hoge kwaliteit en zitten heel goed in de verf!!! Daarmee onderscheiden Poppenpret Poppenwagens zich van andere houten poppenwagens!!! Wij hebben ook een bijzondere lijn met een hart of een bloem op de zijkant van de wagen. Daarnaast vindt u verschillende poppenwagen dekentjes, Poppenpretdekentjes.

Heeft u onze zonnekindpoppen al gezien? Prachtige stoffen poppen om kado te geven en natuurlijk natuurlijk geweldig om te krijgen!

Leuk filmpje van een Poppenpret-poppenwagen!

Wilt u meer info over een houten poppenwagen of pop?

Neemt u dan gerust contact op: of 06-20218451 (best bereikbaar na 12:00 uur). U kunt eventueel ook bellen bij (hoge nood) met 06-10477262.

Online zijn wij 7 dagen - 24 uur bereikbaar.


Waarom heeft Poppenpret alleen maar stoffen poppen en houten poppenwagens in het assortiment?

Al nabootsend maakt het kind zich de dingen uit zijn omgeving spelenderwijs eigen. Lappenpoppen en een poppenwagen zijn prachtig speelgoed voor kinderen om in het nabootsende spel de rol van kind te vertolken. We zien veel van de eigen belevingen van het kind terug: aangekleed worden, eten en drinken krijgen, uitgaan wandelen en naar bed gebracht worden. Kinderen kunnen met hun lappenpop een hechte band hebben die jarenlang blijft bestaan. Het gaat hier om een element in de kinderlijke ontwikkeling dat blijkbaar universeel is, want over de hele wereld en in alle culturen komen we zulke relaties tussen kinderen en poppen tegen. We zien dat het kind veel steun heeft aan zijn 'lieveling', want hoe vaak gebeurt het niet dat het alleen iets durft te ondernemen als de lappenpop mee mag en dat het in moeilijke situaties troost vindt bij zijn stoffen pop? Het spelen met stoffen poppen heeft een hoge pedagogische waarde. Een lappenpop neemt zeer snel geuren op. Voor een kind betekent dit dat het popje geuren zal opnemen van thuis, van zijn ouders, van dingen die hem vertrouwd zijn. Hierdoor wordt de stoffen pop (lappenpop) al snel het onmisbare en onafscheidelijke lievelingspopje.

Bij het spelen met stoffen poppen horen natuurlijk ook mooie poppenwagen.

Houten speelgoed is speelgoed van kwaliteit. Speelgoed dat van hout gemaakt is, is stevig en gaat daardoor lang mee. Mocht het speelgoed toch een keer stuk gaan, dan is het meestal eenvoudig weer te repareren.


Houten speelgoed leeft omdat het een natuurlijk materiaal is, door de structuur  van het hout voelt het lekker aan in de hand.  Hout neemt de temperatuur van de hand over zodat het warm aan voelt. Daarnaast heeft houten speelgoed vaak ook een speciale geur, het heeft zijn eigen gewicht en zijn eigen geluid. Al deze eigenschappen van houten speelgoed zorgen voor een stimulering van de zintuiglijke ontwikkeling.

En verder ...... is Poppenpret gewoon gek op stoffen poppen en houten poppenwagens!

Veel kijk en winkel pret!